Start verkoop Herenveste

3 april 2018 Laura Munsters

Afgelopen week startte de verkoop van ‘Herenveste’ in Brandevoort. Deze ontwikkeling van Ontwikkelingscombinatie Hurks-Adriaans Brandevoort v.o.f. omvat 51 grondgebonden stadswoningen in de Herenveste. Een onderdeel van het centraal gelegen De Veste in Brandevoort.  

De woningen zijn divers van uiterlijk en indeling. Er komen 11 verschillende types, waaronder een notariswoning, een bastionwoning en een herenhuis met torentje. Dit geeft een afwisselend gevelaanzicht en beantwoordt aan de woonwensen van een divers publiek. Het project ligt aan de rand van De Veste aan de groene ecozone. Een combinatie dus van stedelijk wonen en groen. De prijsklasse van de woningen in Herenveste varieert van € 245.000,- t/m € 399.000,- v.o.n.

Inschrijven

Geïnteresseerden kunnen zich tot donderdag 5 april 2018 voor een woning in Herenveste inschrijven. Dat is mogelijk met het digitale voorkeursformulier via de website wijbouwenbrandevoort.nl. Het makelaarsteam van Herenveste bestaat uit Adriaan van den Heuvel makelaars en adviseurs, ERA vb&t Makelaars en Van Santvoort Makelaars.

Liverdonk

Verderop dit jaar verwacht Hurks – Adriaans nog meer woningen te verkopen in Liverdonk. Dit is een deelgebied in Brandevoort ten westen van het centrum ‘De Veste’; één van de buitens van Brandevoort.

Meer informatie

Voor meer informatie over het plan, kijk op www.wijbouwenbrandevoort.nl.