44 Woningen Rijtse Vennen Woningbouw

Deurne

44 Woningen Vennekeshof, De Rijtse Vennen te Deurne

In de Rijtse Vennen in Deurne worden circa 300 woningen gerealiseerd. Hiervan ontwikkelt en realiseert Adriaans Bouwgroep 44 woningen in opdracht van Stichting Trudo uit Eindhoven. De woningen zijn centraal gelegen in de wijk rondom een groen hof, Vennekeshof genaamd.

Woonwijk de Rijtse Vennen gaat een leefbare, duurzame en energiezuinige wijk worden. De openbare ruimte in het Hof zal door de gemeente Deurne hoogwaardig worden ingericht en is collectief bruikbaar. Kenmerkend aan het plan van is de “veranda”, een overdekte overgangszone tussen iedere individuele woning en de openbare ruimte van het Hof. Het Hof zal autovrij ingericht worden en aan de vier achterzijden van het hof kan geparkeerd worden.

Het duurzame karakter van de wijk wordt verder doorgezet in de 44 woningen doordat in elke woning energiezuinige maatregelen worden getroffen zoals zonnecollectoren, vloerverwarming in de gehele woning en extra isolatie in de gevels en het dak. Hierdoor wordt een EPC waarde van 0,55 bereikt.

Van dit project zijn 35 woningen verhuurd en 9 woningen verkocht.

Fotoimpressies