Kleine Vuurvlinder Luchen Mierlo

Te Koop

VERKOCHT

 

6 ROYALE TWEEKAPPERS

Aan de groene rand van Luchen zullen een zestal tweekappers gebouwd gaan worden met een opvallende vormgeving en materialisering. De landelijke omgeving vraagt om een uitwerking in streekeigen schaal en bouwkarakteristiek; woningen met kappen en ‘warme’ materialen en kleuren. De hoofdmaterialen zijn baksteen en hout in combinatie met sprekende dakvormen en een doordachte detaillering. Wij noemen dit landelijk tijdloos.

De Kleine Vuurvlinder is ontworpen als drie tweekappers die door een eigen achterom gescheiden worden. Door de vormgeving van de blokken, de plaatsing naast elkaar en de vorm van de daken ontstaat een krachtig ensemble. De grote pannendaken en de houten gevels geven de woningen een stoere uitstraling.

De brede, diepe kavels maken het mogelijk om luxe woningen te ontwerpen met veel extra ruimte onder de schuine daken. Het trappenhuis is geplaatst in het hart van de woning en aan de bovenzijde voorzien van een grote dakkapel, waardoor overal daglicht binnenvalt. De buitenzijde is opgebouwd uit traditionele materialen die mooi verouderen; baksteen, keramische dakpannen en houten geveldelen. Het schuine dak van de grote dakkapel is uitgevoerd in zonnepanelen, waardoor deze duurzame elementen zorgvuldig zijn mee-ontworpen in het geheel.

 

Perceeloppervlakte: van 315 m² tot 368 m²
Inhoud woning: circa 700 m³
Gebruiksoppervlakte: circa 176 m²

Verkoopprijzen: vanaf € 399.900,- tot € 425.000,- v.o.n.

 

Bijzonderheden:
– zeer ruime woningen op riante percelen
– alle woningen voorzien van een eigen achterom naast de woning
– 2 parkeerplaatsen naast elkaar op eigen perceel
– inpandige berging
– 5 slaapkamers
– badkamer voorzien van luxe sanitair en tegelwerk, inclusief een bad
– stelpost voor de keukeninrichting inbegrepen
– vloerverwarming op de begane grond
– hard houten kozijnen zonder bovenlicht en stompe deuren op de begane grond
– separaat toilet op de verdieping
– zonnige achtertuin gelegen op het zuiden

 

Fotoimpressies

Naar overzicht