8 woningen Hasselbeemden

Te Koop

VERKOCHT

Hasselbeemden is gesitueerd in het deelplan Brand van de wijk Brandevoort. Brand ademt een zonnige haast koloniale sfeer. Typerend is het warme kleurenpalet van baksteen, gevels voorzien van een lichte muurverf en oranjekleurige dakpannen en de aandacht voor de raam- en deuromlijstingen en de toevoegingen van erkers. Door deze authentieke stijlkenmerken in de huizen van Brand te verwerken ontstaat een wijk binnen Brandevoort die vanaf grote afstand herkend wordt. Aan de rand van Brand zijn aan de Hasselbeemden 8 koopwoningen gecreëerd met ieder deze specifieke kenmerken, waarin plaats is voor individualiteit, veelvormigheid en verrassing.

Type A – hoekwoning

Op de straathoeken zijn er allereerst de in het oog springende hoekwoningen met erker. Door gebruik te maken van dwarskappen en de voorgevels iets naar voren te plaatsen zijn deze woningen duidelijk herkenbaar. De erkers geven extra functionele mogelijkheden in de woonruimte en vanuit de woonkamer zicht op de zijtuin.

Type B – tussenwoning

Hasselbeemden telt 4 riante tussenwoningen. Opvallend aan de geschakelde tussenwoningen is de kleurnuancering in de gevel en de klassieke 3 deling ervan. Een donkere plint met daarboven een warmkleurige rode baksteen beëindigd met een lichte muurverf. De basis plattegronden van de woningen zijn zeer ruim van opzet. Vanuit de woonkeuken heeft men zicht op de voortuin en de straat. Al de woningen bezitten grote gootoverstekken en imposante kappen. De kozijnen zijn traditioneel ‘stevig’ vormgegeven met een fijnverdeling van raamroeden. De ramen of voordeuren in de voorgevels zijn versierd met authentieke lijsten. Kortom ruime stijlvolle huizen met een unieke sfeer.

Type C – hoekwoning

Deze woning bezit een aangebouwde berging en een opstelplaats voor 2 auto’s. Tevens heeft deze woning de mogelijkheid voor een prachtige woonkamer en suite, waardoor de woonruimte door stijlvolle schuifdeuren op te delen is in een voor- en achterkamer. Verder heeft kavel 5 een royale langskap waaronder zich een multifunctionele zolder bevindt en springt de voorgevel iets naar voren waardoor deze woning extra diepte krijgt.

Fotoimpressies

Naar overzicht